HTML

mindenaminemfontos

Ez a sokadik semmitmondó blogom, ami persze nem igaz

Friss topikok

Linkblog

2009.11.22. 16:26 Working Class Hero

bombagyár összeeseküvéselmélet(18+)

Írok valami érdekeset is. Biztos ismeritek a nemrég megszűnt bombagyár blogot. Korábban én is sokat olvasgattam, és jó volt, üdítően normálisan jobbos, és nem olyan blődül elfogult, mint pl. a kuruc, Persze uszítás szaga itt is volt néha a kommenteknek és irományoknak, de lehetett olvasni a sorok között, összevetni egy hírt az indexel, origo-val és a kettős mérce között megsejteni az igazságot. Na, most ez a blog megszűnt. És, hogy miért szűnt meg? Lefoglalták az mutterszervert? Megkínozták, elbudaházysították/gázosították az írókat? A H1N1 végzett mindenkivel? Nem.

A blog színvonala, és a rádió színvonala is folyamatosan esett, a motort képező Blogadmin és Tomcat is szerintem egyre enerváltabb lett, és többen hangoztatták is, hogy belefáradtak. De miért?

Felmerült itt egy Lilla nevű lány aki Blogintól lelépett aztán _Neoval összeállt, és pl. Gabucino ebben látta a szakadást, Tomcat meg nem tulajdonított neki kül. jelentőséget. (Na most ha nem érted ki kicsoda, nem fogom elmagyarázni, olvasd a bomba pár utolsó cikkét és vagy világos lesz vagy nem). Szóval szerintem ez a valódi ok mégha a tagok közül se látja át mindenki, nem konkrétan Lilla, hanem a nő hiánya. A srácok rádióban is elmondták nincs nőjük. Vagyis hát biztos dugnak közbe, de hiányzik a lelki társ a támogató erő. Ismeritek: Nő nélkül a férfi félkarú óriás, meg minden sikeres férfi mögött egy sikeres nő áll,... meg ilyenek. Ha nincs aki támogasson, akiért érzed hogy érdemes csinálni, akkor megette az egészet a fene. Tomcat is szerintem jobban formában volt még Athina idején, aztán egyre méllyebb repülés.

De miért nincs nő?

1. Hát azért, mert a mostani nők szeretik a f@szt(ez mindig is így volt). Pontosítok, a mostani nők a f@szokat szeretik. Lehet hogy ez máskor is így volt, de az olyan az átlag magyar számára immár távoli fogalmakért, pl. nemzetért és magasztos értékekért harcoló Don Quijote de la Mancha-k  számára, bizony nehezen terem punci. A mai nők szemében Mr. Big és Carrie kapcsolata a Sex és New York-ban, lássuk be sokkal drámaibb, mint a nemzethalál, búskomor melankóliája. Sokkal vonzóbb egy olyan f@szi aki, a diszkók, tökömtudjamilyenshow-k, önmegvalósítás és konditermi izzadság aurájában és légkörében edződött, és a kikapcsolódást welnessnek gondolja nem ökofarmnak, még ha félre is baszik, mert belefér. A szélmalomharcos sírvaharcolás szerintem nem túl puncimágnes, meg eleve bizonytalan hátteret teremt egy kapcsolathoz: "Bocs drágám, nem érek rá, tárgyaláson vagyok./ Nem megy ma a mozi bevittek a sünök, de majd megfizetünk nekik most miért raktad le?! stb..."

2. A másik lehetséges és ezidáig elhalgatott tény, hogy izraeli titkosügynökök szivárogtak be a bombagyár közösségébe, akik titkos dzsigoló kiképzést kaptak és minden valamirevaló hölgy személyt elhódítanak, a párkapcsolatokat megfúrják, és a jobboldal ezen bombasztikus ágát szimplán a mesterségesen generált puncihiánnyal egyszóval kerékbetörik. A bombagyáros srácok pedig befordulnak, megcsömörlenek, bebuzulni pedig meggyőződéses okokból nem fognak, a bombagyár sorsa pedig emitt megpecsételődik.

VÉGE.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mindenaminemfontos.blog.hu/api/trackback/id/tr631544023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása